קרם חלבי מרוכז 300 גרם

זמינות: קיים במלאי
₪14.90

תיאור

חלב מרוכז הוא מוצר בסיס בהכנת קרמים. חלב מרוכז מתאים לשימוש בקרם לימון, קרם ריבת חלב, קרם שוקולד ועוד.

ניתן לשלב חלב מרוכז בקצפת להעשרת טעם הקצפת ולהשתמש בו להכנת גלידה. אפשר לשלב בריבת חלב בבצקים של עוגות, עוגיות, ממתקי קרמל ועוד. בנוסף הוא מתאים לשימוש כתחליף לחלב טרי בקפה ובשוקו.

החלב המרוכז הומצא בארצות הברית בשנת 1856 ע"י גייל בורדן ג'וניור, שרצה להאריך את חיי המדף של חלב הפרה הטרי.

בתקופתו לא היו מקררים ולא היתה הדרך היחידה להאריך את חיי המדף של החלב.

כיום אנו מנצלים את הקרמיות של החלב המרוכז להעשרת טעם של קרמים שונים
דגם: קרם-חלבי-מרוכז-300-גרם