שום כתוש, מתאים כתחליף לשום טרי.
לא ניתן להזמין מוצר זה באתר מאחר והמוצר חייב קירור
שום מתאים לכל סוגי התבשילים, הסלטים והממרחים.
שום הוא כבר מזמן יותר מרק תבלין, שום הוא הבסיס לכל מאכל מוצלח. מעבר לטעם ולארומה שמוסיף השום לאוכל, הוא גם מלא בסגולות רפואיות. כפי שכבר אמרו חז"ל: "משביע, משחין, ומצהיל פנים ומרבה הזרע והורג כנים שבבני מעיים וי"א מכניס אהבה ומוציא את הקנאה" (מתוך מסכת בבא קמא). השום הכתוש הוא מיצוי הירק, לכן אין פלא שהוא מכונה גם "אנטיביוטיקה טבעית".
מחקרים מצאו שאכילה יומיומית של שום מחזקת את מערכת החיסון האנושית, ולכן הוא מחסל טבעי של וירוסים וחיידקים מזיקים.
מלבד זאת, השום מכיל תרכובות גופרתיות המונעות זיהום חיידקי ואף את מחלת הסרטן. השום גם מומלץ למי שסובלים מסוכר, מחלות ריאה, מחלות לב וטרשת עורקים. עם זאת, בליעה של שן שום לא מועילה בדבר, שכן החומר הפעיל בירק - "אלאין", משתחרר רק באמצעות כתישתו או לעיסתו. השום הכתוש מתאים למגוון סוגי מאכלים כמו פסטה על רטביה השונים, מטבלי גבינה, מאפים, ועוד.
תכולה : 250 גרם.